Blog

Rólunk

Rólunk

A Numee az új kezdetekről szól! A bolygó szerelmesei készítik a bolygó szerelmeseinek. 

Összekötjük a fenntarthatóság, a szépség és a jólét értékeit. 

A gyártó

A Numee gyártója, a Cosmewax több, mint 60 éve foglalkozik kozmetikumok gyártásával és forgalmazásával. Minden kifejlesztett termék mögött egy magasan képzett, szakértőkből álló csapat és a legfejlettebb infrastruktúrával és technológiával felszerelt kutatási és fejlesztési intézmények állnak. 

A gyártó célja, hogy olyan, hatékony termékeket állítson elő, amelyek megfelelnek a vásárlók lehető legtöbb elvárásának. Ennek eredménye, hogy a Cosmewax termékek több, mint, 50 országban elérhetőek, mind az öt kontinensen. 



A Numee értékei 

Tudatos. Fenntartható. Vegán.

A Numee márka egyik központi elve, a bőr- és környezetbarát termékek előállítása, úgy, hogy ezek a készítmények minden különböző bőrtípussal rendelkező fogyasztó számára ugyanolyan hatékonyságot biztosítsanak. 

Véleményünk szerint a természetességnek nem kell negatívan hatnia az innovációra. Emiatt olyan hatékony formulákat hozunk létre, amelyekben az elérhető tudomány és technológia által szabadítjuk fel a természetes összetevőkben rejlő lehetőségeket. Szeretünk kísérletezni és keverni a legkeresettebb, illetve a legmeglepőbb kozmetikai hatóanyagok keveréke.

Természetesen a környezeti tényezőket minden esetben tiszteletben tartjuk: nem kísérletezünk állatokon és minden formulánk vegán. 

 

Tökéletesen tökéletlenek

Olyan készítmények létrehozását támogatjuk, amelyek a belső és külső szépséget is támogatják. Tisztában vagyunk a fizikai és érzelmi jólét összefügg és hisszük, hogy a külső szépséggel való elégedettség támogatásával a belső jólétet is fokozhatjuk. Ezáltal célunk, hogy, ha egy picit is, de boldogabb hellyé tehessük a világot. 

Nem a bőr megváltoztatására törekszünk, hanem arra, hogy fokozzuk annak önregenerációs képességét, ezáltal kihozva belőle a lehető legtöbbet: egy egészséges, friss és kiegyensúlyozott változatot.

 

Szeretjük a bolygónkat és minden lakóját

Mi, a Numee-nál szeretjük az állatokat, ezért minden termékünk vegán, és természetesen elutasítjuk az állatok kizsákmányolásának és kínzásának minden formáját. Nemcsak mi nem teszteljük termékeinket állatokon, de beszállítóink sem, és soha nem is fogják. 

Mi, a Numee-nál szeretjük a kollégáinkat, ezért természetesen biztosítjuk minden dolgozónk biztonságát és egészségét, illetve magas etikai normák integrálására törekszünk. Minden évben több etikai auditon is átesünk, mint például a SMETA és az ICS, a lehető legmagasabb pontszámokat elérve.

És természetesen a földbolygót is szeretjük. Arra törekszünk, hogy olyan döntéseket hozzunk, amelyek segítenek csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat. Hisszük, hogy a túlzott csomagolás nem eredményez szebb termékeket. Ezért csomagolásaink újrahasznosíthatóak, egyszerűek és szabványosak, hogy csökkentsük a hulladék mennyiségét és megkönnyítsük az újrahasznosítási folyamatot. A dobozok FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, és növényi alapú tintával, ásványi olaj nélkül nyomtatjuk őket. A karbonlábnyom csökkentése érdekében pedig a csomagolást közvetlenül spanyol vagy európai beszállítóktól szerezzük be.

A Numee-val a szépségápolási rutin nem kötelezettség lesz, hanem a nap legjobb pillanata.

Tegye újra szórakoztatóvá és élvezhetővé a bőrápolást!

 

A Te pillanatod

Viszlát lustaság! Helló, kényeztetés és ápolás! Kellemes formuláinkkal a napi arcápolási rutin többé nem kényszer, hanem jutalom lesz.

 

Érzékszervi termékek

Termékeinkben igyekszünk különböző textúrákat, illatokat és még hangokat is bevonni a filmszerű bőrápolás megteremtése érdekében.

 

Befogadás és sokszínűség

Minden bőr más és más, ahogy a szépségápolási rutin is. A Numee-nál mindenki megtalálhatja a bőrtípusához illő termékeket.